‘Dy motra një shpirt binjak’ . Kështu mendojnë edhe motrat Hadid. Duket se midis tyre përveç lidhjes së tyre si motra ka edhe talentit të tyre të njëjtë,ka diçka më tepër.

Ato pa njëra tjetrën nuk munden kështu është shprehur motra e vogël Bella Hadid. Bella ka postuar një foto të tyre në Instagram ku shkruan ‘përgjithmonë dhe gjithmonë’. Ndoshta për ata që nuk e dinë ende dashurinë që kanë të dyja motrat tani e kuptuan lidhjen e fortë ndërmjet tyre.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face