Nuk është ndonjë gjë që nuk dihet ,vajza Ivanka Trump ,është më e preferuara e Donaldit midis pesë fëmijëve të tij nga tre bashkëshortet e tij të ndryshme. Megjithatë, a mbetet akoma një marrëdhënie e shëndetshme midis babait dhe vajzës edhe sot?

Një nga fotot që Trump ndoshta nuk do dëshironte ta shihte më dhe ta komentonte sërisht është pikërisht foto që ka dal me të bijën .

- SPONSOR -Smiley face

 

Atëherë kur Trump ka komentuar këtë foto ai është shprehur se vajza e tij kishte një “Imazh tepër të bukur femëror”,të cilën ai e pasqyroi në mënyrë të pashpjegueshme: “E kam thënë ,nëse Ivanka nuk do ishte vajza ime, ndoshta do të isha me të.”
Më lejoni të mendoj për një sekeond çfarë thash…Po është e vërtetë!!

- SPONSOR -Smiley face