Marketingu dhe moda janë dy fushat që kur bashkohen nuk njohin kufij. E themi këtë për eventin më të fundit që do zhvillohet në kryeqytet. Të gjithë vipat bashkë në një event, mbiemri i festës është moda mes rrugëtimit e re dhe e vjetër për të sjellë ndryshimet, por pa humbur detajet dhe hijeshinë e modës së vjetër. Eventi do të zhvillohet në 6 tetor pranë qendrës së Tiranës, ku nuk do të mungojë show, luksi, parada dhe përplasjet… E them këtë të fundit për shkak të marketingut të eventit. VIP-at njoftohen për eventin nga kaseta e kthyer në kohë, një agjent marketingu u jep mundësinë të dëgjojnë se çfarë flitet e përflitet për ta… Mbani frymën deri më 6 tetor, VIP-a paçi fat! Më tepër detaje për eventindo të zbulojmë në vijim në Mulliri.al

- SPONSOR -Smiley face