E kishit menduar ndonjëherë që ekzistonte një ngjyrë që ‘zhduk’ të ftohtit e ditëve të ashpra të dimrit? Sipas disa studimeve të realizuara së fundmi, të ftohtin mund ta eleminojnë vetëm ngjyrat. Pra në rast se do të blini një pallto, vendosni të blini një pallto me ngjyrë të verdhë, të kuqe, apo ngjyyra të tjera të ngjashme, por jo të zezë! Midis ngjyrave që preferoni, psikologët sugjerojnë të verdhën, ngjyyrë e cila sjell fat, shpresë, ngrohtësi, dashuri dhe ndjenjë të mirë… por nëse e verdha nuk është ngjyra juaj e preferuar, zgjidhni dicka të ngjashme.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face