Ne kemi punuar pa u lodhur për të ndërtuar një rrjet elitash njerëzish që po avancojnë teknologjinë prodhuese shtesë çdo ditë. Angazhimi ynë për të udhëhequr industrinë është realizuar nëpërmjet makinave Arcam EBM dhe Concept Laser, materialeve AP & C dhe shërbimeve tona të konsulencës inxhinierike. Me çdo përparim shtesë të teknologjisë, ne përshpejtojmë risitë në të gjithë industritë dhe ndihmojmë punën e botës më të mençur, më të shpejtë dhe më efikase.

Duke u Ngarkuar...

Makinat e Arcam EBM®️ janë të përshtatshme për prodhimin e pjesëve të saktë të dimensioneve që duhet të krijohen shpejt dhe me efikasitet. Duke punuar në një vakum duke përdorur një rreze elektrone me fuqi të lartë për kapacitet të lartë të shkrirjes dhe produktivitetit, procesi EBM jep komponentë të lehtësuar nga stresi me vetitë materiale më të mira se hedhja.

Përfshirja e prodhimit shtesë në procesin e prodhimit është një udhëtim. Kudo që të jeni në këtë proces, këshilltarët e AddWorks të GE Additive mund t’ju udhëzojnë. Përbërë nga projektues, inxhinierë dhe shkencëtarë të materialeve, ekipi ynë i ekspertëve ka zhvilluar vlerësimet dhe praktikat më të mira për të identifikuar mënyrën më efektive për teknologjinë shtesë për të mbështetur biznesin tuaj.

- SPONSOR -