Zonja e parë amerikane, Melania Trump kishte organizuar një pritje në Shtëpinë e Bardhë dhe po diskutonte me disa nxënës të shkollave  fillore. Por një incident i vogël e ka shoqëruar këtë pritje, pasi njëri prej nxënësve aksidentalisht rrëzon një gotë me ujë nga tavolina afër saj.

Duke u Ngarkuar...

Megjithëse nxënësi brengoset për atë që bëri dhe vihet në siklet, zonja e parë e qetëson duke i thënë: Mos u shqetëso, është thjesht ujë.

Melania u shpreh në këtë takim se do të ndihmojë çdo nxënës në synimet e tyre dhe i inkurajon ata që të flasin për përpjekjet dhe triumfet e tyre.

 

- SPONSOR -