Gjate kësaj jave do ndodhin gjera te jashtëzakonshme me ju dhe atë qe keni ne krah. Do bëni udhëtime te shkurtra, por emocionuese, do shkoni neper vende te veçanta dhe emocionet do jene me te forta se asnjëherë. Beqaret nuk do kenë kurrfarë dyshimi për ato qe kane kohe qe ndiejnë dhe këtë jave do i shprehin këto ndjenja. Gjendja e financave nuk do jete ashtu si ju keni dashur, megjithatë me pak maturi dhe përkujdes do ja dilni mbanë. Shëndeti nuk do jete shume i mire. Mund te keni shqetësime nga veshkat ose nga barku. Ne pune te gjitha rrethanat do jene te favorshme dhe do arrini atje ku keni dëshiruar gjithmonë. Jeta familjare do jete me e begate se kurrë.

- SPONSOR -Smiley face