Mulliri.al sot ka zgjedhur t’ju informojë se çfarë është e hijshme për ju nëse preferoni të shkoni nëpër raste festash apo eventesh. Kemi përzgjedhur tre modele fustanesh ku shihet se janë tepër demode dhe të pa përshtatshme për kohën që jetojmë. Nëse ju do të zgjidhnit diçka të tillë për raste festash ju do të humbisni klasin tuaj dhe prezenca juaj do të humbasë vëmendjen.

- SPONSOR -Smiley face

Bëni kujdes në zgjedhjet tuaja për të qënë sa më bashkohorë nuk duhet t’ju rëmbejnë më këto modele. Mundohuni të na ndiqni çdo ditë për të mos humbur stilin tuaj në disa stile që ju do të humbisnit. Qëndroni me mulluri.al, ne dimë t’ju informojmë saktë.

- SPONSOR -Smiley face