1- Perlat: njeri dinjitoz, me shpirt të pastër dhe me një ndjenjë të theksuar krenarie. Në thelb, jeni një njeri me zemër të mirë.

2-Rubin: pasionant, me jetë intensive dhe dinamike.

- SPONSOR -Smiley face

3-Turmalinë rozë: njeri me shpirt të butë, i ndjeshëm dhe ke të theksuar ndjenjën e keqardhjes për të tjerët.

4-Tanzanite: i ndjeshëm dhe me instikte të forta.

5-Citrin: shpirt krijues me energji të forta për jetën.

6-Akuamarinë: shpirt aventurieri, të guximshëm dhe plot pasion.

7-Ametist: inteligjent, energjik dhe i mbushur me pasion për jetën.

8-Peridot: energjik, kuriozë nga natyra dhe me fuqi të mëdha.

9-Diamant: të fortë, të vendosur dhe krenarë.

10- Topaz blu: shpirt i qetë dhe reflektues.

- SPONSOR -Smiley face