Një mënyrë jetese e shëndetshme e jetës është se si të jetosh bukur mendërisht dhe shpirtërisht nëpërmjet Spa. Kjo është zgjedhja më e mirë në qoftë se po kërkoni të bëni disa ndryshime të shëndetshme në jetën tuaj.

- SPONSOR -Smiley face

”Prive Spa”,përqendrohet në masazhe profesionale ku një staf i kualifikuar dhe tepër profesional  do t’ju bëj të ndiheni  njëkohësisht të relaksuar.

Në Prive Spa do të njiheni me të gjitha llojet e masazheve. Aromaterapia është duke lëvizur në një drejtim krejt të ri  dhe fuqia e aromës është duke u përdorur gjithnjë e më shumë për cilësitë e saj të forta terapeutike.

Aromaterapia është një detaj që “Prive Spa”, e ka detaj primar për ta shërbyer  tek klientët e saj.

Vajrat natyrore të nxjerra nga një koleksion i gjerë i bimëve vijnë tek klientët si trajtimet më të personalizuara, transmeton mulliri.al. Në qendrën “Prive Spa” ju do të ndiheni të veçantë dhe të relaksuar në maksimum nga shërbimi fantastik që stafi i Prive-së realizon.

Një detaj tjetër tepër i rëndësishëm pse duhet të trajtoheni në qendrën “Prive Spa” janë produktet të cilat ato përdorin për trajtime të ndryshme të lëkurës tuaj. “aE Aesthetic Project”, është pikërisht linja profesionale italiane që “Prive Spa”, vë në përdorim për trajtimet e ndryshme të lëkurës suaj…

Masazhet e ndryshme dhe trajtime nga më të ndryshmet do të ndikojnë tek ju në mënyrë efektive.

Masazhi relaksues ,masazh me pinda , masazh thai, masazh me gurë të nxehtë, masazh me mjaltë, masazh me kripën e detit të vdekur si dhe masazhi suedes, janë pikërisht të gjitha trajtimet më profesionale që stafi i ,”Prive Spa “ është specializuar dhe është fokusuar për ti shërbyer magjishëm klientelës së tyre.

Nëse doni vërtetë të ndiheni të relaksuar kaloni nga “Prive Spa”, do të mrekulloheni, na besoni për këtë…,transmeton mulliri.al.

“Prive Spa” Rr. Donika Kastrioti/Ngjitur me restorant “Il Gusto” tek kullat/Tiranë.

Cel:+355697737266

Tel: +35544500405

Prive Spa”,përqendrohet në masazhe profesionale ku një staf i kualifikuar dhe tepër profesional do t’ju bëj të ndiheni njëkohësisht të relaksuar. Në Prive Spa do të njiheni me të gjitha llojet e masazheve. Aromaterapia është duke lëvizur në një drejtim krejt të ri dhe fuqia e aromës është duke u përdorur gjithnjë e më shumë për cilësitë e saj të forta terapeutike. Masazhi relaksues ,masazh me pinda , masazh thai, masazh me gurë të nxehtë, masazh me mjaltë, masazh me kripën e detit të vdekur si dhe masazhi suedes, janë pikërisht të gjitha trajtimet më profesionale që stafi i ,”Prive Spa “ është specializuar dhe është fokusuar për ti shërbyer magjishëm klientelës së tyre. Unë dhe Brahimi @brahimsejdija zgjodhëm “Prive Spa” Po ju? @prive_spa_2017

A post shared by Riselda Sejdija♑️ (@riseldasejdija) on

- SPONSOR -Smiley face