Sërisht një uragan tjetër ka goditur Puerto Rico-n duke shkaktuar viktima dhe dëme shumë të renda. Uragani Maria ka shkatërruar ishullin Karibik dhe midis njerëzve të humbur është edhe vëllai i Ricky Martin. Vetë këngëtari në Instagram ka regjistruar një video ku thotë se “prej ditësh nuk arrijmë të komunikojmë me të. Nuk e dijmë se ku ndodhet. Jam i sigurtë që nuk jam i vetmi që duhet të jetojë me këtë pasiguri”.

- SPONSOR -Smiley face

 

Uragani Maria ka shpërthyer edhe një digë duke shkaktuar përmbytje të jashtëzakonshme dhe ekstremisht të rrezikshme.

Kjo drammë ka prekur edhe Jennifer Lopez, edhe ajo është nga ata qe akoma nuk ka arritur të kontaktoj me familjen e saj.

- SPONSOR -Smiley face