Rozana Radi vijon projektet e saj në ekran dhe në biznese private gjithashtu, por krahë suksesit duket se Rozana është lodhur nga njerëzit që e rrethojnë.
“Po kërkoj me qiri një njeri të mirë”-shkruan Rozana.
Duket se dikush e ka mërzitur atë. Sigurisht jeta e ekranit dhe jeta VIP ka përplasjet dhe të fshehtat e veta, por Rozi është prekur vërtetë kësaj radhe.

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face